Uthyrning av tält, möbler, stolar & bord i Göteborg

PartytältHyra partytält och tillbehör till tält


Funfood och matmaskiner
Hyra Funfood & matmaskiner


Hyra bord och stolar Göteborg
Hyra bord och stolar Göteborg


Hyra möbler Göteborg
Hyra möbler Göteborg


Hyra belysning Göteborg
Hyra belysning Göteborg


Hyra spel, spelborg och arkadspel i Göteborg
Hyra spel, spelbord, arkadspel


Hyra ljud och ljus i GöteborgHyra ljud och ljus


Övrigt att hyra i Göteborg
Övrig utrustning att hyra


Vårt stora sortiment och utbud

Vårt sortimentet består bland annat av partytält, funfood maskiner, möbler, bord, stolar, belysning, spelbord, arkadspel och annat som man kan hyra för att göra sitt nästa event eller fest minnesvärd.

Dags att planera för din fest

Att planera en fest eller ett event kan vara en stor utmaning, särskilt om man vill göra det på ett sätt som verkligen sticker ut och skapar minnen för livet. Men vårt sortimentet av utrustning att hyra är det lättare än någonsin att skapa en unik och minnesvärd upplevelse.

Partytält

Låt oss börja med partytälten. Oavsett om man planerar en utomhusfest eller en större inomhusfest kan partytält vara en fantastisk investering. De ger en bekväm och skyddad plats att fira och umgås, oavsett väderförhållandena. Det finns olika storlekar och typer av tält att välja mellan, från mindre modeller för mindre sammankomster till stora festtält som rymmer hundratals personer.

Funfoodmaskiner

Men en fest handlar inte bara om att ha en plats att fira på. Det handlar också om att ha rätt utrustning för att göra festen så rolig och underhållande som möjligt. Där kommer funfood maskinerna in i bilden. Med dessa maskiner kan man göra allt från popcorn till sockervadd samt mjukglass och slushies. De är perfekta för både barnkalas, vuxenfester, studentfester och andra evenemang.

Möbler, bord och stolar

För att skapa en bekväm och inbjudande atmosfär kan man hyra möbler, bord och stolar. Det finns ett stort utbud av möbler att välja mellan, allt från moderna loungemöbler till mer klassiska stilar. Bord och stolar finns också i olika stilar och kan hjälpa till att skapa den perfekta atmosfären för ens evenemang.

Belysning till festen

Belysning kan också spela en viktig roll för att skapa rätt atmosfär. Med rätt belysning kan man förvandla en tråkig lokal till en festlig och inbjudande plats. Det finns olika typer av belysning att välja mellan, allt från mjuka och stämningsfulla ljus till starka och energiska ljus för dansgolvet.

Spelbord och arkadspel

För att hålla festen igång kan man också hyra spelbord och arkadspel. Oavsett om man gillar poker, blackjack eller roulett finns det spelbord att hyra som kan skapa en rolig och spännande atmosfär. Arkadspel är också en populär och rolig aktivitet för både barn och vuxna.

Annat att hyra

Slutligen finns det också en mängd andra saker att hyra för att göra festen eller eventet så minnesvärd som möjligt. Det kan vara allt från entrestolpar till entremattor eller rökmaskin.

Som ni kan se finns det en mängd olika saker att hyra för att göra ens nästa event eller fest så minnesvärd som möjligt. Oavsett vad ni önskar så försöker vi hjälpa er med det som ni önskar hyra till just er fest. Låt oss tillsammans skapa en fest värd att minnas! Tveka inte att kontakta oss så att vi tillsammans med dig kan skapa den perfekta minnesvärda festen. Det kommer bli succé!


Hem | Våra paket | Sortiment | Om oss | Kontakt