Uthyrning av tält, möbler, stolar & bord i Göteborg

Hyra ljud och ljus i Göteborg

Hyra ljud och ljus i Göteborg

Om du någonsin har planerat ett evenemang, oavsett om det är en konsert, en företagskonferens eller en privat fest, vet du hur viktigt det är att ha rätt ljud och ljus för att skapa den perfekta atmosfären. I Göteborg har du lyxen att kunna hyra professionell ljud- och ljusutrustning för att göra din tillställning minnesvärd. I detta inlägg kommer vi att utforska fördelarna med att hyra ljud och ljus i Göteborg och några tips för att få ut det mesta av din utrustning.


Hyra discoljus inklusive stativ

Hyr vår häftiga disco ljus på stativ med 4 lampor i olika färger. Passar både för scen eller för dansgolvet. Lamporna ändrar sig efter ljudet.

 • Vikt enbart 6 kg
 • Kommer i praktisk väska
 • 90 watt
 • Robust trefotsstativ
 • 2 Fotpedaler

Hyra discoljus Göteborg

Pris hyra 1 dygn: 600 kr + moms


Hyra Bluetooth högtalare

Hyr vår grymma högtalare som går på batteri och är helt mobil. Otroligt bra ljud. Kan parkopplas. Kommer med stativ och microfon. Perfekt om du ska hålla tal på bröllop eller fest samt på torgmöte eller liknande.

 • Lång batteritid
 • Otroligt bra ljudkvalitet

Hyra högtalare Göteborg

Pris hyra 1 dygn: 1600 kr + moms
Pris hyra 1 dygn högtalare + discolampor på ställning: 2000 kr + moms


Hyra partyhögtalare

Partyhögtalare med häftiga led-lampor som synkar tempot i musiken. spela upp favoritlåtarna via bluetooth, USB eller via den analoga ingången.

Hyra party högtalare Göteborg

Pris hyra 1 dygn enbart högtalare: 600 kr + moms
Pris hyra 1 dygn högtalare + discolampor på ställning: 1000 kr + moms


Hyra microfon retro

Hyr en retro klassisk microfon i snyggt utförande. Kommer med stativ.

Hyra microfon Göteborg

Pris hyra 1 dygn: 300 kr + moms


Hyra megafon

Hyr en klassisk megafon för torgmöte, demonstration, fest eller bröllop. Du kommer garanterat att höras med denna starka megafon.

Pris hyra 1 dygn: 300 kr + moms


Hyra disco kula

Hyr en klassisk discokula. 20 cm i diameter. Sätt den i taket på ditt partytält. På kvällen sätter du på den och festen är ett faktum. Med motor och pinspot med färgväxlare. Anording för hänga den i tält följer med.

Pris hyra 1 dygn: 600 kr + moms


Hyra scenpodie

Hyr ett scenpodie. Perfekt om du vill stå och synas lite extra.

 • Mått: 100 x 36 x 40 cm
 • Med svart duk runt om

Pris hyra 1 dygn: 400 kr + moms


Hyra rökmaskin

Hyr en häftig rökmaskin som fyller ett helt rum eller ett tält på några minunter. I priset ingår en halv liter rökvätska i priset. Kontakta oss om du vill köpa till mer rökvätska.

Hyra rökmaskin Göteborg

Pris hyra 1 dygn: 400 kr + moms


Fördelarna med Att Hyra Ljud och Ljus i Göteborg

 1. Professionell Expertis: Genom att hyra utrustning från etablerade ljud- och ljusföretag i Göteborg får du tillgång till deras erfarenhet och expertis. De kan hjälpa dig att välja rätt utrustning för ditt evenemang och ge råd om hur du bäst använder den.

 2. Kvalitet och Tillförlitlighet: Hyrföretag i Göteborg erbjuder högkvalitativ utrustning som är väl underhållen och tillförlitlig. Detta minimerar risken för tekniska problem under ditt evenemang.

 3. Skapar Stämning: Rätt ljud- och ljusutrustning kan verkligen förhöja stämningen på ditt evenemang. Oavsett om du vill ha en intim atmosfär med mjukt ljus eller en pulserande nattklubbatmosfär med kraftfullt ljud, kan hyrd utrustning uppfylla dina önskemål.

 4. Sparar Tid och Pengar: Istället för att investera i dyrt ljud- och ljusutrustning som du kanske inte använder så ofta, kan du spara tid och pengar genom att hyra utrustning för det specifika tillfället. Detta ger dig även möjlighet att använda den senaste tekniken utan att behöva köpa den.

Tips för Att Hyra Ljud och Ljus i Göteborg

 1. Planera i Förväg: Börja planera i god tid innan ditt evenemang. Detta ger dig gott om tid att välja rätt utrustning och säkerställa tillgänglighet.

 2. Kommunicera Dina Behov: Tala med ljud- och ljusuthyrningsföretaget om dina specifika behov och förväntningar. Ju mer de vet om din vision, desto bättre kan de hjälpa dig.

 3. Prova Utrustningen: Innan evenemanget, se till att prova all utrustning för att säkerställa att den fungerar som den ska. Detta hjälper till att undvika överraskningar på själva dagen.

 4. Säkerhet och Tillstånd: Kontrollera om du behöver några tillstånd eller säkerhetsgodkännanden för din ljud- och ljusutrustning, särskilt om evenemanget är stort.

 5. Boka i Förväg: Utrustning kan bli uppbokad snabbt, särskilt under högsäsongen. Se till att boka i förväg för att undvika besvikelser.

Avslutande Tankar

Att hyra ljud och ljus i Göteborg är ett klokt val om du vill skapa en minnesvärd och professionell atmosfär för ditt evenemang. Med rätt utrustning och rådgivning från experter kan du säkerställa att ditt evenemang blir precis som du har tänkt dig. Så, oavsett om du planerar en konsert, en företagskonferens eller en fest, överväg att hyra ljud och ljus i Göteborg för att ta din tillställning till nästa nivå.

Vi hoppas att du har fått användbar information om att hyra ljud och ljus i Göteborg. Ha en fantastisk dag och må ditt evenemang bli en succé och tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar eller önskar ett kostnadsförslag.


Hem | Våra paket | Sortiment | Om oss | Kontakt