Uthyrning av tält, möbler, stolar & bord i Göteborg

Om oss på hyra-partytält-göteborg.se

Varmt välkommen till oss på Hyra-partytält-göteborg.se, det säger ju sig självt lite vad vi pysslar med, men vi skriver gärna lite mer om oss och vår verksamhet.

Välkommen till oss

Vi är ett seriöst uthyrningsföretag som utgår ifrån Landvetter i Göteborg, och hyr ut partytält och annan festutrustning. Vi har varit verksamma i många år, och tillsammans med dig som kund är vi säkra på att vi tillsammans kan skapa ett bra samarbete och komma fram till en bra tältlösning.

Att tänka på när du ska hyra partytält i Göteborg

På vår förstasida/startsida har vi samlat en hel del information som är bra att tänka på när du ska hyra partytält, läs gärna igenom dessa tips, och tveka inte att fråga oss om du funderar på något.

Vi kan leverera och hämta

Vi kan sköta leverans, montering, nedmontering och hämtning av all utrustning i Göteborg samt Västra Götaland med omnejd, tveka inte att kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Showroom i Landvetter

I vårt showroom i Landvetter kan du komma och kolla på en del av det som vi erbjuder för uthyrnig, bland annat våra partytält, bord, stolar och annan utrustning. Kontakta oss för att boka ett möte för mer information.

Vår historia

M&P Förvaring i Göteborg har en intressant historia som sträcker sig tillbaka till början av 2000-talet. Företaget grundades av två bröder, Marcus och Peter, som båda hade en passion för företagsamhet och entreprenörskap.

Marcus och Peter hade båda en bakgrund inom logistik och förvaring, och de insåg att det fanns en stor efterfrågan på säker och pålitlig förvaring i Göteborgsområdet. De bestämde sig för att starta sitt eget företag och 2016 grundades M&P Förvaring HB.

I början var det en utmaning att bygga upp företaget och få det att växa. Marcus och Peter fick spendera mycket tid och pengar på att marknadsföra sin verksamhet och skaffa nya kunder. Men med tiden började företaget växa och efterfrågan på förvaringstjänster ökade stadigt.

Marcus och Peter insåg också att det var viktigt att anpassa sig till kundernas behov och erbjuda en mängd olika tjänster. De började därför utöka sin verksamhet och erbjuda inte bara förvaring, utan även andra tjänster som parkering, transport och uthyrning av nöjesutrustning som exempelvis tält. Det var när en nära vän till Marcus som fyllde 40 som ville ha ett tält på sin fest och hans sambos morbror hade ett ett tält som han hyrde ut någon gång så han lånade det. Sen tänkte Marcus att det måste jag testa att hyra ut. Så han köpte in ett tält, ett blev snabbt två, tre osv. Idag finns ett 70-80 tal tält i sortimentet.

Under de följande åren fortsatte M&P Förvaring att växa och etablera sig som en av de ledande aktörerna inom förvaringsbranschen i Göteborg. Företaget har expanderat och erbjuder nu sina tjänster i flera orter runt om i Göteborg och på västkusten.

Idag har M&P Förvaring en bred kundbas som består av privatpersoner, små företag och stora företag. Företaget har en stark närvaro på marknaden och erbjuder en hög nivå av kundservice och pålitliga förvaringstjänster.

Marcus och Peter är fortfarande involverade i företaget och deras passion för företagsamhet och entreprenörskap lever vidare i verksamheten. M&P Förvaring fortsätter att växa och utvecklas, och företaget ser fram emot en ljus framtid med fortsatt tillväxt och framgång.

Vårt schowroom och visningsrum i Göteborg.


Hem | Våra paket | Sortiment | Om oss | Kontakt