Uthyrning av tält, möbler, stolar & bord i Göteborg

Hyra belysning Göteborg

Hyra belysning Göteborg

Att hyra belysning i Göteborg kan vara ett utmärkt alternativ för alla som planerar ett event eller fest. Uthyrning av belysning är ett kostnadseffektivt sätt att skapa en unik och minnesvärd upplevelse för dina gäster, oavsett om det är ett bröllop, födelsedagsfest eller företagsevent.

När du hyr belysning i Göteborg finns det flera faktorer att ta hänsyn till för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Här nedan är några tips för att hyra belysning i Göteborg.


Hyra ljusslinga

Våra fantastiska ljusslingor som ger ett vackert ljus i tältet. Varje slinga är 3 meter långa och är möjligt att seriekoppla. Vi rekommenderar en slinga per 2 meter så tex i ett tält som är 6 meter långt så hänger man upp 3 ljusslingor. Dom finns i svart och vitt där den vita slingan har genomskinliga lampor.

 • Varje slinga är 3 meter lång
 • Går att seriekoppla

Hyra ljusslinga Göteborg

Pris hyra 1 dygn: 100 kr + moms / slinga

Finns även i vit färg

Hyra vit ljusslinga Göteborg

Pris hyra 1 dygn: 100 kr + moms / slinga


Hyra färgad ljusslinga

Färgad ljusslinga som ger extra färg på din fest eller event. En fest utan lampor är som en fest utan mat eller dryck!

Hyra färgad ljusslinga Göteborg

Pris hyra 1 dygn: 100 kr + moms / slinga


Hyra ljusglob

Lägg till en extra dimention till din fest med denna fina globelljusslinga. Storlek på kupol 15 cm. Längd 16.5 meter med 10 st lyskupoler som passar till tält upp till 10 meter, om man monterar de i mitten av tältet.

 • Längd 16.5 meter
 • Lyser upp hela tältet
 • Drivs med vanlig ström
 • 10 stycken lys-kupoler ingår i hyran
 • Finns även som 10.5 m med 6 lys-kupoler

Hyra lampa till partytält Göteborg

Pris hyra 1 dygn: 300 kr + moms / slinga på 16.5 meter
Pris hyra 1 dygn: 200 kr + moms / slinga på 10.5 meter


Hyra golvlampor

Otroligt läcker led-golvlampa med flera färger och fjärrstyrda funktioner både för inomhusbruk och utomhusbruk. Ställ en i partytältet för häftiga ljuseffekter eller använd den bara som en golvlampa med fast ljus som vitt, rött, grönt ljus. Använd de vid entren 1 st på varje sida för att ge gästerna ett härligt välkommande.

 • Mått: 188 cm x 50 cm
 • Perfekt vid sidan om ingången till tälten
 • Ger en häftig och cool effekt
 • Välkomna gästerna med ljus

Hyra golvlampa Göteborg

Pris hyra 1 dygn: 500 kr + moms / lampa


Hyra lampa till tak

Hyr en fin virkad lampa i papperstråd. Se bild på hur det kan se ut längre ned på denna sidan.

Pris hyra 1 dygn: 200 kr + moms / lampa


Fundera på vad du vill uppnå med belysningen

Innan du hyr belysning är det viktigt att tänka på vad du vill uppnå med den. Vill du skapa en romantisk atmosfär för ett bröllop, eller en festlig atmosfär för en födelsedagsfest? Genom att tänka igenom dina behov kan du välja rätt typ av belysning.

Välj oss som din belysningsleverantör

För att säkerställa att du får högkvalitativ belysning och utrustning kan du välja oss som en pålitlig och professionell belysningsuthyrningsfirma i Göteborg. Kolla gärna med oss om du vill ha referenser från våra tidigare kunder för att säkerställa att vi har bra kundservice och ett brett utbud av belysning.

Hyr belysning som passar din budget

Belysning kan variera i pris beroende på vilken typ av utrustning och den tid du behöver hyra den för. Se till att du har en klar uppfattning om din budget innan du hyr belysning för att undvika oväntade kostnader. Fråga även hyresvärden om de kan erbjuda paketlösningar eller rabatter för längre hyresperioder.

Fråga oss om råd

Om du är osäker på vilken typ av belysning som passar din fest eller tillställning, tveka inte att fråga oss som uthyrare om råd. Vi kan ge dig värdefulla tips och råd utifrån vår erfarenhet och kunskap.

Boka belysning i god tid i Göteborg

Belysningsuthyrningsföretag kan vara särskilt upptagna under högsäsong, så se till att boka i god tid för att säkerställa att du får den utrustning du behöver.

Sammanfattnigsvis om att hyra belysning i Göteborg

Sammanfattningsvis kan hyra belysning i Göteborg vara ett utmärkt alternativ för att skapa en minnesvärd upplevelse för dina gäster. Genom att välja en pålitlig uthyrningsfirma och ta hänsyn till dina behov, budget och schema kan du hyra belysning som passar din fest eller tillställning perfekt.


Hyra belysning i Göteborg

Hyra belysning och lampor till fest och event i Göteborg

Förgyll ditt event med våra fina lampor


Hem | Våra paket | Sortiment | Om oss | Kontakt