Uthyrning av tält, möbler, stolar & bord i Göteborg

Hyra lyckohjul & chokladhjul i Göteborg

Vill du göra ditt nästa event i Göteborg till något extraordinärt? Då har du kommit rätt! Hyr våra populära lyckohjul och chokladhjul och ge dina gäster en upplevelse de sent kommer att glömma. Oavsett om det är en fest, ett företagsevent eller en mässmonter, så kommer våra hjul att skapa glädje och spänning.

Lyckohjul och chokladhjul för alla festliga tillfällen

Våra lyckohjul och chokladhjul är perfekta för alla typer av event i Göteborg. Oavsett om du planerar en företagsfest, ett bröllop, en mässa eller en företagspicknick, så kommer våra hjul att föra med sig en extra touch av glädje och underhållning. Våra produkter passar för både stora och små evenemang och kan skräddarsys efter dina behov och önskemål.

Varför hyra våra lyckohjul och chokladhjul?

Att hyra våra lyckohjul och chokladhjul för ditt event i Göteborg har många fördelar:
  • Underhållning: Våra hjul är ett perfekt sätt att underhålla dina gäster och skapa en rolig och interaktiv atmosfär på ditt event.
  • Attraktion: Lyckohjul och chokladhjul är en attraktion i sig själva och kommer att dra till sig uppmärksamhet till din monter eller eventplats.
  • Anpassningsbara: Våra hjul kan enkelt anpassas med ditt företags logotyp eller eventets tema för att skapa en personlig touch.
  • Godisbelöningar: Med vårt chokladhjul kan dina gäster vinna läckra chokladpriser, vilket kommer att göra ditt event ännu mer minnesvärt. Vi har även chokladvinster som du kan köpa av oss. Stor kexchoklad
  • Här är några av våra chokladvinster i stora paket:
  • Cloetta Kexchoklad, Marabou mjölkchoklad, Geisha choklad, toblerone, center, daim, dumle, fazer choklad, plopp, sport lunch, tuttifrutti (dom flesta runt 2 kg/st).
  • Pris på choklad & godis-vinster: enligt offert.
  • Vi kan även ordna mjukdjur som vinster. Kontakts oss för mer information.

Pris på att hyra lyckohjul i Göteborg

Vi har två olika storlekar på våra chokladhjul i Göteborg.

Hyra lyckohjul chokladhjul Göteborg
Pris för hyra LITET chokladhjul per dygn: 500 kr + moms / LITET lyckohjul
Pris för hyra STORT chokladhjul per dygn: 1200 kr + moms / STORT lyckohjul

Det stora behöver bokas med leverans och hämtning av oss. Leverans och hämtnings-avgift tillkommer, återkom till oss för ett kostnadsförslag, enklast via vår kontakta oss sida!

Perfekt för företagsevent och mässor

Är du på jakt efter en sätt att sticka ut på din nästa mässa eller företagsevent i Göteborg? Våra lyckohjul och chokladhjul är det perfekta verktyget för att dra till sig besökare till din monter och skapa engagemang kring ditt varumärke. Låt dina besökare snurra på hjulet för chansen att vinna fantastiska priser och samtidigt lämna med ett leende på läpparna.

Boka ditt hjul redan idag

Så varför vänta? Kontakta oss idag för att boka våra lyckohjul och chokladhjul till ditt nästa event i Göteborg. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och en förstklassig service för att säkerställa att ditt event blir en succé. Låt oss hjälpa dig att skapa ett minnesvärt och underhållande event som dina gäster sent kommer att glömma!

Kontakta oss redan idag för att boka dina hjul och låt oss göra ditt nästa event i Göteborg till något extraordinärt!


Hem | Våra paket | Sortiment | Om oss | Kontakt

9 May 2024