Uthyrning av tält, möbler, stolar & bord i Göteborg

Planera företagets julfest

Hejsan alla glada Göteborgare! Julen närmar sig med stormsteg, och det är dags att börja planera årets festligheter. För företag innebär detta ofta att organisera den årliga julfesten. Om du är ansvarig för att planera företagets julfest i Göteborg i år, har du kommit till rätt ställe. Här är några tips för att skapa en minnesvärd och underhållande julfest som kommer att glädja alla dina kollegor.

1. Bestäm en passande plats

En av de första sakerna du bör göra är att välja en lämplig plats för julfesten. Göteborg har många fantastiska alternativ att erbjuda. Du kan överväga att hyra en festlokal, boka ett bord på en restaurang med julmeny eller till och med anordna festen på företagets kontor om det finns tillräckligt med utrymme. Oavsett vilket alternativ du väljer, se till att platsen är lättillgänglig för alla dina kollegor.

2. Tema och dekorationer

Ett tema kan ge julfesten en extra touch av magi. Du kan välja allt från en traditionell julstämning till en mer avslappnad vinterwonderland-känsla. Se till att dekorationerna matchar temat och skapar en festlig atmosfär. Tänk på att inkludera julgranar, julbelysning och kanske till och med ett område där folk kan ta bilder med jultema.

3. Underhållning

Underhållning är nyckeln till en lyckad julfest. Överväg att boka ett band eller en DJ för att hålla gästerna på dansgolvet. Du kan också ordna olika aktiviteter och spel, som en julklappsutbyte eller en fotobås med rekvisita. Om budgeten tillåter det kan du till och med överväga att hyra in professionella artister som trollkarlar eller stand-up komiker för att ge festen det där lilla extra.

4. Mat och dryck

Julmat är en självklarhet på en julfest. Se till att menyvalet passar för alla, inklusive eventuella specialdieter. Julbordet med traditionella rätter som köttbullar, prinskorv, sill och julskinka är alltid en vinnare. Glöm inte bort att erbjuda vegetariska och veganska alternativ. När det gäller dryck kan du servera julöl, glögg och alkoholfria alternativ för att tillgodose alla smaker. Hos oss kan du hyra kaffebryggare och annat för att ha till ditt julborg.

5. Planera för säkerhet

Säkerheten är viktig, oavsett vilken typ av fest du planerar. Se till att det finns tillräckligt med transportalternativ för att gästerna ska kunna ta sig hem säkert. Överväg att ordna med samåkning eller boka taxi i förväg. Om alkohol serveras, se till att det finns ansvariga personer som kan hjälpa till att hålla koll på berusade gäster och erbjuda alternativ transport om det behövs.

Hyr in produkter av oss till din julfest

Du kan komplettera ditt julbord och hyra in våra maskiner, spel eller liknande för att skapa en minmesvärd julfest. Med dessa tips är du redo att sätta igång med planeringen av årets julfest på företaget i Göteborg. Kom ihåg att det viktigaste är att skapa en trevlig och minnesvärd upplevelse för dina kollegor, fylld med skratt, god mat och gemenskap. Lycka till med planeringen, och ha en riktigt god jul!

Kontakta oss
redan idag för ett förslag på upplägg som gör din julfest till den bästa!


Hem | Våra paket | Sortiment | Om oss | Kontakt

2 Oct 2023